2011. október 19., szerda

Sajtok Nagy Könyve (nagy képes sajtlexikon) - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

Christian Teubner: Sajtok Nagy Könyve
Minden, amit valaha is tudni akartál a sajtokról, és az is, amit nem is gondoltál volna. Sajtok minden mennyiségben, sajtkonyha, sajtlexikon, sajtreceptek!
"Egy értékes kalauz a sajtok világába, segítség az ízlésnek, az alkalomnak megfelelő sajtok megfelelő kiválasztásához. Lágy, friss, natúr, félkemény, kemény,  kékpenészes és különleges sajtok, a készítési eljárások sokfélesége ismerhető meg egy igazi ínyenc szakértő segítségével. Több mint 300 féle különleges és finom sajt a világ minden tájáról, színes leírásokkal az ízek, a készítés, alak és állag változatosságairól. Tanácsok és tudnivalók a sajtok kiválasztásáról és felszolgálásáról, a tökéletes sajttál összeállításáról, a bor és a sajt párosításairól. "
Nagy alakú albumszerű könyv, reprezentatív kivitelben, rengeteg gyönyörű képpel. Sajtrajongóknak letehetetlen olvasmány (szaga nincs!!! )
Gyakorlatilag új állapotú - az eltelt éveket védett könyvespolcon, fénytől védve töltötte. A ma kapható utánnyomás bolti árának alig több mint feléért elvihető.



Jelenlegi ára: 2 190 Ft

Az aukció vége: 2011-10-05 22:30
. Sajtok Nagy Könyve (nagy képes sajtlexikon) - Jelenlegi ára: 2 190 Ft