2011. június 30., csütörtök

Kuti Éva: Az önzés iskolája ? - Jelenlegi ára: 1 555 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az önzés iskolája? A könyv listaára: 1899 Ft. Leírás:
A szerző által 1990-ben alapított Nonprofit Kutatócsoport Egyesület újabb könyve egy friss kutatás összefoglalója. Megismerhető belőle a magyar kulturális szponzoráció számos eddig rejtett dimenziója. Feltárulnak a hazai vállalati adományozás mozgatórugói, a kedvezményezettek lét- és látásmódja, a két fél problematikus kapcsolatai. A szerző a kéziratot már kiadásra készítette elő, amikor kitört a válság. Ezért a vizsgálat egy részét a kutatócsoport megismételte - így már a gazdasági nehézségek hatásáról is képet kapunk ebből a világos metodikájú, sokrétűen adatolt, tankönyvnek is nagyszerű, olvasmányos munkából. A szerző kötetében előbb tisztázza a kutatás célját és kérdéseit, majd megmagyarázza a legfontosabb alapfogalmakat, így az alcímben is szereplő CSR (corporate social responsibility, magyarul: a vállalatok társadalmi felelősségvállalása) jelentését is. Kuti Éva művében részletesen kitér a kultúra vállalati támogatásának környezetére, a hazai történeti előzményekre, s a rendszerváltás után megjelenő új mintákra, a nagyvállalatok részvételére a kultúra támogatásában, a vállalati jellemzők és a támogatási hajlandóság kapcsolatára, a támogatás formáira, irányaira, kedvezményezettjeire, a döntések lehetséges indítékaira, a kérés és a köszönetnyilvánítás kultúrájára, s a vállalati mecenatúra kommunikációjára. A kötetet irodalomjegyzék, valamint rendkívül részletes táblázatok zárják. Minden általános gyűjtőkörű és szakkönyvtár, valamint természetesen a nagyvállalatok és a civil szféra szereplői számára is ajánlott beszerzésre. ISBN: 978-963-8139-17-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 555 Ft

Az aukció vége: 2011-07-04 18:48
. Kuti Éva: Az önzés iskolája ? - Jelenlegi ára: 1 555 Ft